Ajánlatkérés

A tetoválás egy önálló művészeti ág, ezért a tetoválásokra, személyes konzultáció nélkül, rendkívül nehéz konkrét árat mondani, ám mi megpróbálkozunk ezzel is. A tetoválás árát befolyásolja a minta bonyolultsága, mérete és a részletessége is. Feliratok esetében a betűtípus, a tetoválandó felület, és a méret is számít. Mindenképpen azt ajánljuk, kérj a facebook oldalunkon, üzenetben egy konzultációs időpontot, ahol megbeszélhetjük, mennyiért készül el a megálmodott tetoválásod. Amennyiben ez nem lehetséges az elfoglaltságod, vagy egyéb ok miatt, akkor a lenti űrlap teljes kitöltésével is tudsz kérni ajánlatot tőlünk.

Az űrlapon lehetőséged van visszahívást kérni tőlünk, így még gyorsabb lesz az ügyintézés! Ha telefonon szeretnél egyeztetni a tetoválás áráról, abban az esetben egy nagyjábóli tetoválás árat tudunk mondani neked, ugyanis nem látjuk a mintádat. A végső árat a tetováló kollégánk fogja megállapítani a személyes találkozásotok alkalmával.

Amennyiben konkrét árat szeretnél kérni tőlünk, úgy arra kérünk, hogy pontosan add meg a mintád méreteit, mindenképpen csatold a mintádat az ajánlatkéréshez, és ha bármilyen módosítást szeretnél, akkor írd le nekünk a megjegyzés rovatba azt. Ha így jársz el, akkor 100%, hogy 24 órán belül választ fogsz kapni tőlünk.

FONTOS:

Többen jeleztétek, hogy nem kaptátok meg a választ tőlünk. Majd rövid telefonálás után kiderült, hogy a SPAM vagy a PROMÓCIÓK mappába kerülnek a leveleink. Tehát, érdemes abba is bele tekinteni 24 óra elteltével, ha még nem érkezett meg a levelünk.. 😉