Tetoválásodat, akár már 8.000 forintért is elkészítjük.

Nekünk a munkánk a hobbink, így szeretjük minél többet csinálni. Ezt szem előtt tartva, próbáljuk az árainkat képezni. Azt hiszem, hogy nem vállalunk nagy kockázatot, amikor kijelentjük, hogy a budapesti árakhoz képest, 10-15%-al kedvezőbb áron készítjük a tetoválásokat.

Azt viszont be kell látnotok, hogy ingyen, mi sem dolgozhatunk, hiszen valamiből nekünk is élni kell.

Továbbá amit, nem tudtok az az, hogy rengeteg alapanyaggal, vegyszerrel dolgozunk, amit ti, nem feltétlenül láttok már, mikor eljöttök hozzánk, de ezeket is meg kell vásárolnunk.

Természetesen eme sorokat nem azért írom, hogy sajnálni kezdjetek bennünket, viszont mielőtt alkudozni próbálsz, vagy kijelented, hogy drágán dolgozunk a fent leírtakat mindenképpen tartsad szem előtt.

A 8.000 forintos tetováláson, a tetoválónak 1 forint haszna nincsen!!! Ellenben elsajátította a szakmát, közel 1.000.000 forintos beruházást eszközölt, ameddig azt mondhatta, hogy jöhetnek a vendégek. Ezeket kell megfizetned, amikor tetováltatsz, és a stúdió fenntartási költségeit még nem is soroltam fel, vagy a mintád tervezésével, módosításával eltöltött időt. 

Köszönjük, hogy a fent leírtakat figyelembe veszed!

ÁRAINK:

Az első óra: 8.000 forint. Utána, minden megkezdett óra 10.000 forint.

Ez az idő, nálunk a nettó (tetoválással töltött) munkaidőt jelenti. Nem tartozik bele a stencil elkészítése, a dohányzás, evés.. stb....

Szösszenet....

A tetoválás egy önálló művészeti ág, ezért a tetoválásokra, személyes konzultáció nélkül, rendkívül nehéz konkrét elkészítési időt, és így árat mondani. Ám mi, megpróbálkozunk ezzel is. A tetoválás idejét befolyásolhatja a minta bonyolultsága, mérete és a részletessége is, továbbá a tetoválandó bőr felület festékbefogadó képessége.  Mindenképpen azt ajánljuk, kérj a facebook oldalunkon, üzenetben egy konzultációs időpontot, ahol megbeszélhetjük, mennyiért készül el a megálmodott tetoválásod. Amennyiben ez nem lehetséges az elfoglaltságod, vagy egyéb ok miatt, akkor kérj tőlünk online ajánlatot, egy erre a célra elkészített űrlap segítségével.