Tattoo NOW

Olthatatlan vágyat érzel, hogy még ma elkészüljön a tetoválásod?

Akkor jó helyen jársz!

Budapesten a Sunshine Ink Tetováló Stúdióban négy tetoválóval várunk bennetket és így, sok fajta tetoválás stílussal is.
Kényelmes, jó hangulatú és vidám tetováló stúdiónkban folyamatosan alkotnak a tetováló művészeink. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan szolgáltatást is nyújtsunk, amelyet más szalonok idő, és tetováló művész hiányában nem bírnak, ez pedig az Azonnali Tetoválás.

Nincsen más dolgod, csak kitalálni, hogy milyen tetoválást szeretnél, és bejelentkezni hozzánk telefonon. Ha közel vagy hozzánk, akkor akár 2 óra múlva már rajtad is lehet a tetoválásod. A mintával nem kell bajlódnod. Mi, segítünk a beszerzésében, és a megszerkesztésében is.

Új tetoválások, kissebb minták előnyben

A Tattoo NOW  keretében maximum a közepes méretű minták elkészítését ajánljuk.

A nagyobb, összetettebb minták, takarások, bővítések melyek, egyéni átalakításokat, külön tervezést igényelnek, ezért ezeket célszerű egyéni tervezés és konzultáció után elkészíttetni. Attól, hogy egy munkát előkészület nélkül kell elvégeznünk, még a minőségi munka és a megbízhatóság továbbra is kiemelten fontos számunkra. Amennyiben a munkát nem tudjuk elvégezni, a szükséges előkészület miatt, abban az esetben felajánlunk egy közeli időpontot a vendégeinknek.

(Az időpont foglalás gomb, csak mobiltelefonon működik.)

Amennyiben más eszközt használsz éppen, akkor

a 0670 59 69 433-as telefonszámon tudsz időpontot foglalni magadnak.

Várjuk a hívásodat!