Tetoválás azonnal

Olthatatlan vágyat érzel, hogy még ma elkészüljön a tetoválásod?

Akkor jó helyen jársz!

Amikor létrehoztam ezt a szolgáltatást, akkor magamból indultam ki! Ha nekem kell valami, akkor az azonnal kell. Nem várhatok rá heteket, hónapokat. Maximum három órán belül a birtokomban kell, hogy legyen.. 🙂 Ez az érzés az, amit te is érezhetsz most, miközben eme sorokat olvasgatod türelmetlenül. 🙂

Egyre több tetováló szalon próbálja leutánozni a szolgáltatásunkat, még mindig nem tudják mi lehet az igazi titok. Mi az a titkos fűszer, amiért nálunk működik? Miért mi vagyunk ebben a legjobbak? Budapesten a Sunshine Ink az első tetováló stúdió, aki valóban magas színvonalon megvalósította és rendszeresen üzemelteti a mai napig, ezt a szolgáltatást.

Kényelmes és vidám tetováló stúdiónkban folyamatosan alkotnak a tetováló művészeink. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan szolgáltatást is nyújtsunk, amelyet más szalonok idő, vagy tetováló művész hiányában nem bírnak. Ez pedig az Azonnali Tetoválás.

Nincsen más dolgod, csak kitalálni, hogy milyen tetoválást szeretnél, és elindulni hozzánk. Ha közel vagy éppen, akkor akár kettő óra múlva, már rajtad is lehet a tetoválásod. A mintával nem kell bajlódnod. Mi segítünk a beszerzésében, és a méretre szerkesztésében is.

Új tetoválások, kisebb minták előnyben

A Tattoo NOW  keretében maximum a közepes méretű minták elkészítését ajánljuk.

A nagyobb, összetettebb minták, takarások, bővítések melyek, egyéni átalakításokat, külön tervezést igényelnek, ezért ezeket célszerű egyéni tervezés és konzultáció után elkészíttetni. Attól, hogy egy munkát előkészület nélkül kell elvégeznünk, még a minőségi munka és a megbízhatóság továbbra is kiemelten fontos számunkra. Amennyiben a munkát nem tudjuk elvégezni, a szükséges előkészület miatt, abban az esetben felajánlunk egy közeli időpontot a vendégeinknek.