Megbízhatóság, Minőségi alapanyagok, Tetoválás garancia

Mit jelentenek a fenti szavak? A Sunshine Ink Tetováló Stúdió, minden munkáját prémium kategóriás, steril alapanyagokkal készíti, amelyre garanciát vállal.

Korrekció és garancia

Szolgáltatásainkat maximális profizmussal végezzük, a legmagasabb minőségű eszközökkel. Erkölcsi, szakmai és esztétikai kötelességünknek érezzük, hogy vendégeink a tőlünk elvárt munkát kapják, és legközeleb is bennünket válasszanak. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a vendég szervezete egy két helyen kilöki a festéket, amelyet pótolni kell. Erre a tetoválás időpontjától számítva egy hónap időtartamot biztosítunk.

Tűkről

Kizárólag sterilizált, egyszer használatos tetoválótűkkel dolgozunk. A felhasznált tűk veszélyes hulladéknak minősülnek, ezeket speciális tárolókba helyezzük, majd erre szakosodott szerződéses partnerünknek adjuk át megsemmisítésre. A tetoválógépekhez használunk még úgynevezett csőröket és markolatokat. Ezek az eszközök készülhetnek műanyagból, ez esetben sterilen csomagoltak és egyszer használatosak, valamint fémből is, ez esetben többször felhasználhatóak és minden használat előtt-után sterilizáljuk őket.

Festékeink

Eternal Ink, Elektra Pro, Intenze és Fantasia, Fusion, Victor Portugal festékekkel dolgozunk, mely márkák megbízható minőségükkel és bő választékukkal piacvezetők. Az összes általunk használt tetováló festék OÉTI számmal rendelkezik, az ÁNTSZ által ellenőrzött, természetes anyagokból készül, valamint vegán tetoválófesték, tehát állati színezőpigmenteket egyik sem tartalmaz. Tetoválás közben a festék tárolására használt tárolókból soha nem kerülnek vissza a festékes flakonba, hiszen ez fertőzést okozhatna a következő vendégnél.

Tetoválás során használt vegyszerek

Tetováláshoz használt vegyszereink mint például a Bradoplus (bőr fertőtlenítő), Dettol, (Stencil felvivő és fixáló anyag), Stencil Stuff (Stencil felvivő és fixáló anyag), desztillált víz,  Der spritzer (festék lemosó), Bactine (Lidocainos, fertőzésgátló, fájdalomcsillapító, tisztító spray), Tattoo finish (gyógyulást elősegítő, lemosó folyadék) OÉTI számmal rendelkeznek, és az ÁNTSZ által ellenőrzött, bevizsgált anyagok. Erre garancia a  bármikor megtekinthető hivatalos adatlapjuk.