Tetoválás minták

 

2018-ra a tetoválás egy különálló művészeti ággá nőtte ki magát. S mint a művészek, pont úgy a tetoválók is kreatív emberek. Ha bár a tetoválás egyre nagyobb teret hódit meg hazánkban, mégis előfordul, hogy a vendégek az internetről beszerzett mintákkal keresik fel a stúdiókat, elfeledkezvén arról, hogy egy művésszel, vagy kreatív alkotóval állnak éppen szemben. A mi nézetünkben a tetoválás akkor jó, ha személyes. Akkor biztosan nem fogja senki sem megbánni az évek múlásával, s ami a legfontosabb lesz személyes mondanivalója. 

Eme eszmefuttatásból kiindulva, annak örülünk a legjobban, ha valaki betér hozzánk, és elmondja, hogy kiről vagy miről szeretne megemlékezni a tetoválásával, majd a tetoválóink fantáziájára bízza magát.

Természetesen nem csak emlékből, vagy tiszteletből, rajongásból lehet tetováltatni. Feltetováltathatunk magunkra egy képet, mintát csak azért is mert tetszik. Amennyiben nem kötött a minta, akkor egy kis egyediséget csempészünk bele. Ez azokra a mintákra minden esetben igaz, amelyek már valaki más bőrét díszítik.